Nog 3 weken...
Door: Jesse
05 November 2006 | Nederland, Utrecht
Reisverzekering, visum, kamer onderhuur, verhuisdozen, afscheid werk, instanties op de hoogte brengen dat we 7 maanden niet in Nederland zijn: allemaal regeldingetjes waar we nu bijna mee klaar zijn. Nog even Chinees leren en dan zijn we er echt klaar voor! ;-)
Gelukkig is het (zoals we al verwachtten) helemaal goed gekomen met de vliegtickets: we vliegen alleen terug van San Francisco naar Amsterdam i.p.v. vanaf Los Angeles.
Door alle mooie verhalen die we van verschillende kennissen / vrienden / familieleden horen over de landen die aandoen begint het nu toch echt te kriebelen. Het avontuur roept!
07 November 2006 - 12:52
Sieger:
Jesse heel veel plezier met je uitdagende trip. Geniet ervan! -
09 November 2006 - 08:06
Emmy:
Ni hauw is "hallo, hoe gaat het" op z'n chinees. Heb je het echter tegen meerdere personen tegelijkertijd dan is het "nimen hauw".
Dank je wel is "cece" (spreek uit als sjeesjee)
Zo!! Nu ben je echt helemaal klaar met de voorbereidingen, haha!!
Ik kan niet wachten om straks jullie verhalen te lezen en weer even herinneringen op te halen aan mijn eigen avontuur in die fantastische landen allemaal!
Ik hoop dat jullie Tibet nog halen...
Groeten Emmy -
21 November 2006 - 21:11
Pieter Schneider:
Hoi Jesse gaat het allemaal goed onderweg ben je ook al oldtimers tegen gekomen ik heb mijn auto nog niet gevonden maar ik blijf zoeken.Veel succes jullie beide en geniet ervan.
Groeten Piet -
24 November 2006 - 08:21
Goeie reis! -
24 November 2006 - 08:21
Goeie reis! -
24 November 2006 - 08:38
Tria Van MF:
we volgen het op de voet !
groets
MP en LAs -
24 November 2006 - 14:51
Madame Hortensia:
Hela,
Leuk om weer eens wat van je te horen. Ik ga jullie zeker volgen!! Veel plezier! -
25 November 2006 - 13:37
Johan:
lieve jesse en doortje,
Ik wens jullie de belevenis van jullie leven, geniet van alle moois dat je zult zien....maar vooral van elkaar!!
Enjoy -
26 November 2006 - 13:03
Pieter Jan:
Dag avontuurluitjes,
vanuit het vlakke land wens ik jullie met enige jaloezie alle goeds toe!
Vaarwel! ;-)
PJ & co -
27 November 2006 - 07:54
Jochem:
Hey man! (nogmaals) veel plezier en geniet van jullie reis!
gr! -
27 November 2006 - 15:35
Jona:
Laatste dag, leuk dat je nog even belde Doortje! Maak d'r wat moois van en laat af en toe wat van jullie horen! -
27 November 2006 - 23:10
Charlotte:
lieve allebei,
veel plezier! pas goed op elkaar. -
28 November 2006 - 07:53
Hee Door en Jesse!
Heel veel plezier de komende maanden! Ben benieuwd naar de verhalen! -
28 November 2006 - 10:22
Trix &company:
Hee Door en Jesse(aangenaam)
Helaas net niet op tijd om nog afscheid te nemen sorry sorry! maar we hebben het ook zóóó druk sinds jij er niet meer bet Door! nee hoor het valt mee en we zitten lekker te kletsen de hele dag Elly heeft ons inmiddels verlaten en wij wachten nu op nieuwe collega's. in ons saaie cordares bestaan kijken we uit naar jullie belevenissen in den vreemde!! Heel veel plezier en geluk liefs van ons allemaal -
28 November 2006 - 10:33
Stefijn:
Jo...die 3 weken zijn voorbij hoor! Nog niet vertrokken??
Goeie reis in ieder geval. -
28 November 2006 - 20:55
Brenda:
Hee! Superleuk dat we jullie kunnen gaan volgen hier. Het wordt vast een fantastische reis.
Maarre... gaan we nog een keertje stappen om je afscheid te 'vieren'? -
28 November 2006 - 21:05
Zus Soof:
He lieverds!
Jullie zitten nu (hoop ik) heel comfi in het vliegtuig.
Ontzettend veel plezier!
Liefs en kussen van Soof -
29 November 2006 - 10:17
Myranda:
Hee Jesse en Door
Heb het adres van Rollie gekregen (oud collega NS)Ik wens jullie ongelooflijk veel plezier geniet ervan en als je bij mij in de buurt bent Fyresdal (Noorwegen zijn jullie welkom.
Groetjes van je oud collega van de NS Mirandoah -
29 November 2006 - 10:46
Yolbert:
We werden wakker van jullie SMS.Fijn dat jullie er zijn.Genieten!
Liefs -
29 November 2006 - 12:06
Charlotte S.:
Dag lieve Door en Jesse!
Nogmaals heel veel plezier de komende maanden! Ik zal jullie missen, en ben nu al benieuwd naar al jullie verhalen! Pas goed op elkaar en geniet vooral van alle leuke indrukken, nieuwe mensen en elkaar!
Dikke kus voor jullie alletwee en MOEOEOED! x Charlotte -
29 November 2006 - 17:55
Channah:
Hee Jesse en Door!
Heel veel plezier met zn tweeen. Pas goed op elkaar en geniet!!!! Kus, Channah -
30 November 2006 - 09:55
Laurens P.:
Heel veel plezier jullie beiden. Het lijkt me trouwens een goede zaak als er eens steekproefsgewijs onderzoek zou worden gedaan naar de grootte van de oren in diverse continenten ; -
01 December 2006 - 09:56
Hugo:
He, waar zijn jullie nu? Of hebben ze daar alleen toetsenborden met chinese karakters en kunnen jullie dus pas over een paar maanden laten weten waar jullie uithangen?
Gaan jullie nog op z'n Borats, to learn from China valuable lesson for great country Netherlands? -
03 December 2006 - 13:15
Anke:
Hoi lieverds,Alle goeds:
Zuig je vol met alle indrukken; ik denk herinneringen, die je nooit meer vergeet!!
Mijn reis was geweldig: jullie sms, in de Sahara was een aparte ervaring;zover van elkaar!!! Anke