Pak ze! - Reisverslag uit Vientiane, Laos van doortjejesse - WaarBenJij.nu Pak ze! - Reisverslag uit Vientiane, Laos van doortjejesse - WaarBenJij.nu

Pak ze!

Door: Jesse

Blijf op de hoogte en volg

23 Januari 2007 | Laos, Vientiane

24 jan. Vandaag zijn we met de bus vanuit Pakse naar een waterval geweest op het Bolaven plateau hier in de buurt. Hij was spectaculair hoog (ong. 120m) en bestaat uit 2 delen, maar helaas kon je niet dichtbij komen. De beleving was dus iets minder. Verder zijn hier heel veel koffieplantages. Leuk om te zien dat ze de koffiebonen hier in zoveel kilo's tegelijk in de zon drogen.

Foto's (niet zoveel dit keer):

Doortje voelt zich niet helemaal top (niks ernstigs, beetje keelpijn/hoofdpijn), dus we zijn weer lekker vroeg terug gegaan in een lokale pick-up, lekker kletsend met de locals. Morgen gaan we door naar Si Phan Don, "four thousand islands", een grote verzameling eilanden in de Mekong, erg mooie omgeving hebben we gehoord.

• 26 Januari 2007 - 12:05

Babbe:

Heej,
    wat een geweldige verhalen allemaal. Stoere lui! Heel leuk om te lezen dat jullie zoveel beleven en zien, jaloersigheid alom terwijl ik in een soort van kantoortuin mijn administratiebaantje vervloek! Geweldige foto's ook!
    Geniet lekker verder!
    Kus Babbe

• 27 Januari 2007 - 13:14

Emmy Muijsers:

Sa baai di falang!!! En jeetje, lao lao... woorden die nog nauwelijks in mijn vocabulaire terug te vinden waren maar nu weer herinneringen oproepen. Wat dat betreft is jullie reis voor een groot deel 1 grote herinnering aan die van mij. Helaas gaan jullie niet naar Vietnam maar Myanmar lijkt me een geweldig alternatief!!! Ook ik heb daar veel mooie verhalen over gehoord!

Terwijl ik hier doorploeter op het afstoffen en updaten van mijn cv en naarstig op zoek ben naar een nieuwe baan, wens ik jullie een zeer mooie voortzetting van de reis! Ruilen???

Gr. Emmy

• 28 Januari 2007 - 13:01

Yolbert:

Een kort bericht is ook een bericht. Hopelijk voelt Doortje zich snel beter. gaan jullie ook naar Tibet?